fbpx

Onze diensten

Bij Infotrends begrijpen we dat de online wereld constant in beweging is. Daarom bieden we een breed scala aan diensten aan om uw bedrijf te helpen groeien en de concurrentie voor te blijven. Ontdek hoe wij u kunnen ondersteunen met op maat gemaakte digitale oplossingen.

Website laten maken

Een professionele website is het digitale visitekaartje van uw bedrijf. Of u nu een compleet nieuwe website nodig heeft of uw huidige site wilt vernieuwen, ons team staat klaar om een gebruiksvriendelijke, SEO-geoptimaliseerde website te creƫren die perfect aansluit bij uw merkidentiteit.

Bereik potentiƫle klanten op het moment dat ze op Google zoeken naar de producten en diensten die u aanbiedt. Wij beheren uw Google Ads-campagnes met gerichte zoekwoordstrategieƫn en optimalisatie, om de zichtbaarheid te verhogen en meer verkeer naar uw website te leiden.

Social media is een krachtig platform om uw doelgroep te bereiken en te engageren. Ons team van experts helpt u bij het ontwerpen, implementeren en beheren van effectieve advertentiecampagnes op platforms zoals Facebook, Instagram en LinkedIn, zodat u zich kunt concentreren op wat u het beste doet.

Website beheer en onderhoud

Een actuele, veilige en snel ladende website is cruciaal voor het succes van uw online aanwezigheid. Ons team biedt uitgebreide websitebeheer- en onderhoudsdiensten aan, zodat uw site altijd up-to-date en operationeel is.

Microsoft 365

Verbeter de productiviteit en samenwerking binnen uw team met Microsoft 365-oplossingen. Of het nu gaat om e-mailhosting, het delen van bestanden of online vergaderen, wij helpen u bij het opzetten en optimaliseren van uw Microsoft 365-omgeving.

Website Hosting

Ontdek de kracht van geoptimaliseerde website hosting met Infotrends. Wij bieden betrouwbare en snelle hostingdiensten die speciaal zijn ontworpen om uw website altijd toegankelijk, veilig en op top snelheid te houden. Of u nu in Den Haag, Rotterdam of het Westland gevestigd bent, onze lokale servers garanderen minimale laadtijden en maximale prestaties. Kies voor hosting van Infotrends en geef uw online aanwezigheid de boost die het verdient.

Veelgestelde vragen

Vraag een gratis consultatie aan.

Wij zijn benieuwd naar uw doelen

Scroll naar boven