fbpx

Over ons

Wie zijn wij?

Infotrends is een deskundig (online) marketing bureau die MKB’s tot aan zelfstandige ondernemers helpt met het groeien van hun onderneming. Wij geven advies omtrent online vindbaarheid en het webdesign. Ons doel is om het marketingbudget van bedrijven zo efficiënt mogelijk uit te geven. We willen hiermee winstgevende resultaten bereiken!

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk online marketing bureau. Wij hebben geen samenwerkingen of partnerschappen met andere bedrijven. Dit houdt in dat wij geen adviezen geven, waar andere bedrijven baat bij hebben. Wij focussen op de groei van de klant zonder invloed van andere partijen.

Ervaring

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel getest, uitgeprobeerd en geleerd. Wij leren nog steeds dagelijks en willen deze kennis toepassen op jouw bedrijf, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven en jij je kan focussen op het ondernemen.

Vraag een gratis consultatie aan.

Onze kernwaardes

Samenwerking

We geloven in de kracht van teamwork en partnerschap, zowel binnen ons bedrijf als met onze klanten en gemeenschap.

Transparantie

Open communicatie en duidelijkheid in al onze diensten en processen is essentieel; we geloven dat dit de basis is voor vertrouwen en langdurige relaties.

Resultaatgerichtheid

Meetbare resultaten zijn de maatstaf voor ons succes. Wij zetten ons in voor het leveren van diensten die een concrete impact hebben op de groei en het succes van onze klanten.

Vraag een gratis consultatie aan.

Wij zijn benieuwd naar uw doelen

Scroll naar boven