fbpx

Wie zijn wij?

Infotrends is een deskundig (online) marketing bureau die MKB’s tot aan zelfstandige ondernemers helpt met het groeien van hun onderneming. Wij geven advies omtrent online vindbaarheid en het webdesign. Ons doel is om het marketingbudget van bedrijven zo efficiënt mogelijk uit te geven. We willen hiermee winstgevende resultaten bereiken!

Onafhankelijk

Wij zijn een onafhankelijk online marketing bureau. Wij hebben geen samenwerkingen of partnerschappen met andere bedrijven. Dit houdt in dat wij geen adviezen geven, waar andere bedrijven baat bij hebben. Wij focussen op de groei van de klant zonder invloed van andere partijen.

Ervaring

De afgelopen jaren hebben wij enorm veel getest, uitgeprobeerd en geleerd. Wij leren nog steeds dagelijks en willen deze kennis toepassen op jouw bedrijf, zonder dat je veel geld hoeft uit te geven en jij je kan focussen op het ondernemen.

Onze kernwaardes

Wij willen je natuurlijk niet kwijt, daarom gaan we het maximale eruit halen, zodat jij tevreden blijft en we geen afscheid hoeven te nemen.

Wat wij bespreken blijft tussen ons. Wij worden jouw partner. Het is daarom belangrijk om elkaar te vertrouwen en alles wat besproken wordt tussen ons blijft.

Heb je liever iets wat je wilt bespreken in het echt in plaats van via de telefoon? Wij ontvangen je graag bij ons op kantoor. De koffie staat warm. Geef eerst een belletje voordat je komt.

Online marketing bureau waar service en kwaliteit bovenop staat.