fbpx

Social media marketing uitbesteden? Vergroot uw online succes

Laten we samen de aanwezigheid van uw bedrijf naar een hoger niveau tillen.

Uw partner in Facebook en Instagram advertenties

In de hedendaagse digitale wereld is het essentieel om zichtbaar en actief te zijn op social media. Infotrends begrijpt dat als geen ander. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van doeltreffende social media marketingstrategieën die uw bedrijf niet alleen op de kaart zetten, maar ook daadwerkelijk resultaat opleveren.

Of het nu gaat om het verhogen van websitebezoekers, het stimuleren van verkopen, of het genereren van meer leads, onze expertise in Facebook en Instagram advertenties zorgt ervoor dat uw doelen bereikt worden.

Maatwerk

Wij geloven in een persoonlijke aanpak. Elke onderneming is uniek, en daarom verdient uw bedrijf een op maat gemaakte strategie die aansluit bij uw specifieke doelstellingen. Door de kracht van Facebook en Instagram advertenties te benutten, richten we ons op uw ideale doelgroep met precies de juiste boodschap, op het juiste moment. Dit leidt niet alleen tot meer betrokkenheid, maar ook tot meetbare resultaten.

Voordelen van adverteren op Social Media

Bereik

Met miljarden actieve gebruikers wereldwijd, bieden platforms zoals Facebook en Instagram ongekende mogelijkheden om uw doelgroep te bereiken, ongeacht de grootte of locatie van uw bedrijf.

Gericht adverteren

Dankzij geavanceerde targetingopties kunt u uw advertenties richten op gebruikers op basis van hun interesses, gedrag, locatie en meer, waardoor uw campagnes uiterst relevant en effectief zijn.

Flexibiliteit

Of uw budget nu groot of klein is, social media advertenties bieden de flexibiliteit om effectieve campagnes te voeren die zijn afgestemd op uw financiële mogelijkheden.

Meetbaarheid

Met real-time toegang tot data en analytics kunt u de prestaties van uw advertenties nauwkeurig volgen en indien nodig snel aanpassingen maken om uw advertenties te optimaliseren

Waarom kiezen voor Infotrends?

Bij Infotrends zijn we niet alleen experts in social media marketing; we zijn ook gepassioneerd over het succes van onze klanten. Wij bieden:

Persoonlijke service

Een toegewijde specialist die uw campagnes van begin tot eind begeleidt.

Transparante rapportages

Inzichtelijke rapporten die de resultaten van uw investering helder maken.

Creatieve oplossingen

Innovatieve en creatieve advertentieontwerpen die uw doelgroep aanspreken.

Bereken eenvoudig je tarief

Bereken je tarief voor Google Ads, Facebook Ads of Instagram Ads. Het maandtarief is afhankelijk van het budget dat wij moeten beheren.


€1 - €10,000 p/m

Jouw tarief

Per maand (excl. ad-budget)

350

Eenmalig opstartkosten

500

Binnen 2 weken live!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Kennis maken?

Voor al uw vragen en advies kunt u vrijblijvend bij ons terecht.

Veelgestelde vragen

Neem contact op voor gratis advies.

Scroll naar boven