fbpx

Website onderhoud en beheer

Door de zorg voor jouw website uit te besteden aan Infotrends, zorg je ervoor dat jouw digitale aanwezigheid altijd de beste indruk maakt. Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Onderhoud voor jouw website

Bij Infotrends begrijpen we het belang van een goed onderhouden en actuele website. In de digitale wereld van vandaag is jouw website vaak het eerste contactpunt met potentiële klanten. Daarom bieden wij gespecialiseerde diensten aan voor website onderhoud en beheer, specifiek gericht op WordPress websites.

Door het uitbesteden van deze essentiële taken aan ons team van experts, kun je verzekeren dat jouw site altijd up-to-date, veilig en optimaal presteert.

Waarom website onderhoud en beheer uitbesteden?

Tijdsbesparing

Het regelmatig bijwerken en onderhouden van een website kan tijdrovend zijn. Laat het over aan de professionals, zodat jij je kunt focussen op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

Expertise

Ons team heeft kennis van WordPres of Shopify. Wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal functioneert door de laatste updates en beveiligingsmaatregelen toe te passen.

Kostenbesparing

Door preventief onderhoud voorkom je grotere problemen die kunnen leiden tot dure reparaties of zelfs downtime.

Performance

Een goed onderhouden website laadt sneller en biedt een betere gebruikerservaring, wat essentieel is voor het behouden van bezoekers en het verbeteren van jouw SEO-ranking.

Veiligheid

Beveiliging is onze topprioriteit. Wij zorgen ervoor dat jouw website beschermd is tegen hackers en malware.

Peace of mind

Met ons als jouw partner voor website onderhoud en beheer, kun je rustig slapen wetende dat jouw website in goede handen is.

Website onderhoud en beheer pakket

Bij Infotrends begrijpen we dat elke euro telt. Daarom bieden we ons uitgebreide pakket voor website onderhoud en beheer aan tegen een betaalbare prijs van slechts €99 per maand. Dit pakket is speciaal ontworpen om jouw WordPress website in topconditie te houden, zodat je je kunt focussen op het laten groeien van jouw bedrijf.

Pro Plan

Per maand

€99

Regelmatige updates
Dagelijkse back-ups
Snelheidsoptimalisatie
Inhoudelijke updates
Beveiligingsscans
Technische support

Veelgestelde vragen

Scroll naar boven